

TIMETABLE

SATURDAY 25 MAY 2019		(GATES OPEN AT 08.00)	
09.00	FIA MASTERS HISTORIC FORMULA ONE CHAMPIONSHIP	PRACTICE	20 mins
09.35	GENTLEMEN DRIVERS	QUALIFYING	40 mins
10.30	FIA MASTERS HISTORIC SPORTS CAR CHAMPIONSHIP	QUALIFYING	40 mins
11.25	HISTORIC FORMULA 2	QUALIFYING	25 mins
12.05	FIA MASTERS HISTORIC FORMULA ONE CHAMPIONSHIP	QUALIFYING	20 mins
12.30	F1 DEMONSTRATION		20 MINS
12.50	LUNCH		50 mins
13.40	COLMORE YTCC	QUALIFYING	30 mins
14.30	HISTORIC FORMULA 2 (R1)	RACE 1	25 mins
15.10	MASTERS PRE-66 TOURING CARS	QUALIFYING	30 mins
16.05	FIA MASTERS HISTORIC FORMULA ONE CHAMPIONSHIP (R1)	RACE 2	25 mins
16.55	GENTLEMEN DRIVERS (R1)	RACE 3	90 mins

SUNDAY 26 MAY 2019

(GATES OPEN AT 08.00)

9.05	PIT WALK		40 MINS
10.05	COLMORE YTCC (R1)	RACE 4	30 MINS
11.00	EQUIPE GTS	QUALIFYING	20 MINS
11.35	FIA MASTERS HISTORIC SPORTS CARS (R1)	RACE 5	60 MINS
12.35	LUNCH		50 MINS
13.40	FIA MASTERS HISTORIC FORMULA ONE CHAMPIONSHIP (R2)	RACE 6	25 MINS
14.25	MASTERS PRE-66 TOURING CARS (R1)	RACE 7	60 MINS
15.30	F1 DEMONSTRATION		20 MINS
16.00	COLMORE YTCC (R2)	RACE 8	30 MINS
16.50	HISTORIC FORMULA 2 (R2)	RACE 9	25 MINS
17.35	EQUIPE GTS (R1)	RACE 10	40 MINS

*TIMES AND CONTENT ARE SUBJECT TO CHANGE

BrandsHatch **Brands**